Over ons

Over ‘t Stoepje bakker Nicky

’t Stoepje Bakker Nick hoort nu zo’n 9 jaar bij de ’t Stoepje club. Samen met zijn vrouw gaat hij van woensdag tot zaterdag met veel plezier naar de markt. Door de jaren heen is de passie voor brood steeds meer gegroeid bij Nick. De variatie en de kwaliteit… Dat maakt brood het leukste en mooiste product om te verkopen. 

Waarom ga jij naar ’t Stoepje bakker Nick

Goedemorgen mevrouw en meneer! Bij de altijd vrolijke Nick word je altijd met een big smile geholpen. Nick staat voor kwaliteit en dat merk je. Klanten staan bij hem altijd op nummer 1. “Ik kom altijd naar de markt. Het maakt niet uit of het stormt of dat het 35 gaden is. Maar wanneer jij als klant ook door weer en wind naar ’t Stoepje komt, dan maakt dat mij zo gelukkig en weet ik weer even waarvoor ik het doe.”

Nog lang niet klaar…

De vrijheid van de markt maakt het werk zo leuk voor Nick. Hij zou het liefst nog jaren met zijn vrouw op zijn markten willen blijven staan. Naast zijn werk is hij vader van 2 stoere kereltjes van 3 en 6. Wie weet draagt hij de passie wel over en gaan zij in de toekomst met hem mee!